"Life is adventure.To Be a good person is hard.Somehow we can try"
Instagram: EmmyKzman
Twitter: EmmyKzman
{ older posts / newer posts }

Tuesday, December 21, 2010
3:26 PM

Mood : Miss him so muchh :'(
Song : Sambil dengar lagu baik baik sayang by Wali band di radio era
With : Nobody


Awak !


Saya just nak cakap yang saya rindukan awak sangat . Memandangkan awak dah habis SPM . Boleh lah kita keluarkan . Saya rindu nak tengok awak . Saya rindu nak
dengar awak membebel sorang sorang . Hmm

Kini awak dah bebas . Bolehlah awak temankan saya kan ? Tapi saya rasa awak tak nak . Sebab sekarang ni awak busy pulak dengan kerja . Saya tak boleh terima tu . Saya tak nak bagi tahu awak pasal ni sebab saya takut awak terasa . Tapi saya tak kisah dah . Suka hati awak lah kan

Hm , pagi tadi pun awak bagi saya message . Saya reply . Lepastu awak kata nak pergi kerja dah . Tak sampai berapa minit pun kita message . Boleh dikira berapa message yang awak bagi .

Hebatkan awak ?

Saya menyesal dapat couple dengan awak bila dah tahu perangai awak macam ni. Tapi tak ada gunanya pun kan kalau saya menyesal . Benda dah lama berlalu . Kita couple dah nak 2 bulan lebih bukan ? saya pun dah ada perasaan kat awak . Tak boleh nak dihilangkan dah . Hm

Lagi satu , perasaan saya kat awak tak pudar langsung dalam 2 bulan ni . Entah kenapa dia taknak pudar . Setahu saya , perasaan saya ni tak akan bertahan lama . Cuma sebulan je tahan . Lepastu saya akan buat hal . Tapi dengan awak ? Entah lah . Setiap hari saya rindu dengan awak . Saya tak tahu perasaan ni akan
tahan lama ke tak dengan perangai awak macam ni ?

Maaf ! Saya bukan nak buruk buruk kan awak . Tapi bukan betul ke ?

Awak tahu ! Saya ingat lagi yang awak ada call saya hari tu . Awak cakap awak nak keluar dengan saya 21 dec lepas awak habis SPM . Saya pun okay je kan . Lagipun dah lama gila tak jumpa awak ?

Tapi ,

Hari ni 21 dec . Saya tunggu je awak cakap balik pasal tu . Saya tunggu je . Tapi tak ada pun awak nak cakap pasal tu . Tiba tiba awak message saya sebab nak  cakap pasal awak dah kerja . Saya ingatkan awak nak ajak saya keluar ke ?

Yes ! Saya tahu awak memang ada ajak saya keluar . Tapi nampak macam main main . Saya pun cakap lah macam tu je . Bukan saya taknak keluar dengan awak ke apa . Tapi sebab cara awak ajak tu main main .

Hm , takpe . Saya tak kisah . Saya sabar lagi . Mungkin tak ada masa nak keluarkan . Hari lain bolehkan . Okay saya kena fikir positif . Okay done , saya dah fikir positif .

Awak nak tahu ! Ada orang cakap kat saya macam ni

    "if dia buat lagi perangai or macam tak layan kau ke apa lepas spm , dah boleh tinggalkan dah"

Awak tengok . Saya taknak benda tu berlaku . Tapi ia akan berlaku jugak kan ? Saya memang tak boleh halang . Saya dah cuba ! Tapi tak boleh . Maaf jika saya buat macam tu kat awak . Bukan salah saya . Tapi salah awak bukan ?

Ye saya tahu ! Semua kesalahan memang kena bagi saya bukan ? Takpe . Saya terima. Asalkan ia boleh buat awak happy :') saya tumpang happy untuk awak !

P/S : Maaflah jiwang sangat ! Aku cuma luahkan lah . I'm not innoncet person . Huaha:)