"Life is adventure.To Be a good person is hard.Somehow we can try"
Instagram: EmmyKzman
Twitter: EmmyKzman
{ older posts / newer posts }

Monday, September 12, 2011
10:50 PM

Salam

Alhamdulillah saya sihat-sihat belaka . Maaf jika sudah lama tidak update . Maklumlah malas nak on computer and then sign in . Hehe biasalah orang pemalas memang camni kan .

Ahad lepas , saya ada plan yang tersendiri . Maaflah yee ! Saya tidak buat open house pada hari itu , tetapi saya pergi keluar tengok wayang dan jalan-jalan . Macam biasalah , saya tak ada boyfriend lalu saya keluar dengan kakak dan kawan perempuan dia . Mereka berdua ada boyfriends . Saya suka sangat menyibuk . Kesian mereka .

"Kalau kau nak ikut ajak seseorang"

Itulah yang dikatakan oleh kakak aku . Kesian kan aku . Aku suka tengok mereka dating . Memang suka sangat sampai ada timbul perasaan kejelesan aku . Tidak apa , aku sudah biasa . Maklumlah siapa lah nak aku yang tua ni . Muahah dah tak lawa kan kan . Tak macam dieorang . Hmm , dieorang dapat boyfriend hensem , pemain bola sepak malaysia lagi . Huh ! Dah tak ada jodoh dengan saya kan . Tapi tak apa , mak saya cakap belajar dulu tinggi-tinggi nanti baru cari boyfriend . Kalau tak ada orang nak terpaksalah saya jadi andalusia . Dahsyat dahsyat !

Pada hari tersebut , sepatutnya saya mengajak zulhairi keluar . Maaf dia hanya teman rapat saya . Tidak ada apa apa lagi yang berlaku antara kami . Tetapi dia ada hal yang perlu dilakukan . nak buat macam mana lagi kan , tak akan lah nak paksa . Maaf saya bukan orang macam tu.



Pada hari tersebut juga , saya tonton wayang . Eh betul ke "tonton" tu . Ah tak kisahlah .Sama je tu kan . Saya tonton wayang cerita Final destination 5 . Haha kesian kan saya baru nak tengok . Orang lain dah tengok lama dah kan . Lembap betul aku ni kan ! Memang saya teringin sangat nak tengok cerita ini akhirnya tercapai jugak . Sungguh tidak sangka yang ceritanya creepy gila nak mampus . Fuhhhh ! Sangat berbaloi apa yang aku tengok .

Saya suka mamat yang duduk sebelah kakak saya . Ahh sepatutnya saya yang duduk situ , tetapi saya segan dengan dia . Hihi , biasalah tu . yang mushkilnya saya , mamat tu tengok wayang sorang . Alolo siannya dia . Nak je saya teman kan . hihi , saya jugak nak je bagi dia pop corn saya yang tak habis . haha cehwahh berlagak lah kononyya tu . Hihi , okay dah . jangan nak melebih .

Sincerely,
Nur Emmy Syakina